כלבה זוכת פרסים אבדה בנמל התעופה הבינלאומי באטלנטה, ארצות הברית, ונמצאה רק לאחר ארבעה ימים. גייל, אמריקן סטאפורדשייר-טרייר, אמורה הייתה לעלות על טיסה – אך היא נמלטה לאחר הצ'ק-אין. כך דיווחו רשויות הנמל.
הכלבה בת ה-22 חודשים הייתה עם המגדלים שלה בדרכם חזרה לאמסטרדם ביום שבת האחרון, לאחר שהשתתפה בתחרות בקנטקי, היא עברה בצ'ק אין יחד עם הבעלים שלה וכלב נוסף. זמן קצר לאחר שהבעלים עלה למטוס, אנשי הביטחון הודיעו לו כי הכלוב של גייל ריק, והיא אבדה.
Success! Gayle has been found and is back her owner’s hands. Kudos to #ATL’s Ops team for its effort in bringing her back…. pic.twitter.com/N0ukM5Z4Qn
— Atlanta Airport (@ATLairport) 26 במרץ 2019
אתמול (שלישי) הודיעה חברת התעופה KLM כי סוף סוף גייל נמצאה. "אנחנו שמחים לדווח כי גייל נמצאה, והיא בתהליך חזרה הביתה. אנחנו מודים לכל מי שהיה מעור בחיפושים, כולל אנשי נמל התעופה".
מוקדם יותר אתמול הודיעה החברה כי אנשיה ערכו חקירה יסודית, ממנה עלה כי עובדי נמל התעופה התרשלו לסגור את הכלוב בצורה מאובטחת, וכך גייל הצליחה לברוח ממנו. גייל נמצאה במצב בריאותי מצויין. על פי הדיווח, היא אותרה בין המתחם העיקרי של נמל התעופה לבין שני מסלולי המראה, וככל הנראה היא חיפשה מים ומחסה.